Srpska bokserka napada svetsku WBC titulu! (FOTO) (VIDEO)

Nina Stojanović (25) u Meksiku radi meč za WBC titulu prvaka sveta
Lepa i opasna! Nina Stojanović (25) je jedna od najboljih srpskih kik bokserki, a od 2011. godine prešla je na klasični boks.
Na portalu Telegrafa verovatno ste je zapazili u okviru naše kampanje protiv nasilja nad ženama, kada je “pretukla manijaka na Vidikovcu“.
Nina se nalazi pred izazovom karijere. Ima meč za WBC titulu u Meksiku i to u 10 rundi po 2 minuta protiv šampionke Ibet Roke Zamore Silve (26-5-11)
-Zahvalna sam Ibet što mi je pružila šansu da se borim za WBC titulu. Takođe, zahvalna sam i menadžeru Luki Popoviću što mi je ugovorio meč i treneru Dušanu Mileusniću što me je pripremio protiv Zamore – rekla je Stojanovićeva za Žurnal.
Meč će biti održan u noći između subote i nedelje (05.30 po srpskom vremenu) a ako uspe da osvoji pojas Nina će biti jedina u istoriji iz Srbije kojoj je to uspelo
Pogledajte njen meč
Izvor i foto

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: