SPREMA SE TRANSFER MILENIJUMA: Engleski klub za Mesija šalje bolesnu ponudu i rekordan novac!

Prema navodima engleskih medija Siti je spremio ponudu Barsi koja se ne odbija
Mančester Siti je rešio da potroši ogroman novac da bi uradio samo jednu stvar – da dovede Mesija!
Prema novinaru Simonu Muloku, iz Nedeljnog Mirora klub sa Etihada je rešio da “obije banku” da bi doveo Lionela Mesija, a pominje se cifra od 200 miliona funti (233 miliona evra)!
Prema informacijama koje dolaze sa ostrva, Siti će ponudii Barseloni 100 miliona funti za transfer Mesija, a Argentincu će ponuditi nedeljnu platu od 500.000 funti (584.000 evra)
Miror dalje navodi da je Mesijev ugovor sa Barselonom ističe 2018. godine, a Pep Gvardiola menadžer Sitija predstavlja pravi mamac za Argentinca sa kojim je sarađivao u Barsi i osvojio sve.
Biće ovo veliki zalogaj za Siti, jer je Mesi i dalje udarna igla Barselone uz Suareza i Nejmara, a njegova igra konstantno napreduje. Takođe, Barselona će se potruditi da produži ugovor sa Mesijem pre nego se kampanja oko njgeovog prelaska u Siti okonča.
(Telegraf.rs)

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: