ŠOKANTNO: Albanac na čelu Srbije?!

Mediji na albanskom jeziku u južnoj srpskoj pokrajini, na Kosovu i Metohiji, ali i u Makedoniji, pišu da je bivši premijer Aleksandar Vučić, po svemu sudeći, sin novinara Fahri Musliua, iz Prizrena, koji još od studentskih dana živi i radi u Beogradu, i koji je radio sa majkom Aleksandra Vučića u redakciji sada pokojnog TANJUG-a * Gospodin Musliu priznao je da poznaje Vučićevu majku i da su bili kolege, ali ne priznaje da je bio u emotivnoj vezi s njom i da je biološki otac aktuelnog premijera Srbije

Tu vest su prvo objavili hrvatski mediji. Portal „Dnevno.hr“ u tekstu pod naslovom „Vučićev otac Albanac“, a stric ustaša, tvrdi, pozivajući se na svoje izvore, da je Fahri Musliu biološki otac Aleksandra Vučića. Objavljuje i fotografije Vučića i Fahri Musliua, a citira i jednog člana SRS koji tvrdi da je Vucčić stric za vreme drugog svetskog rata bio – ustaša!

Kosovski novinar Fahri Musliu radio je svojevremeno u TANJUG-u sa majkom Aleksandra Vučića, koji neverovatno liči na ovog Albanca. Gospodin Musliu priznao je da poznaje Vučićevu majku i da su bili kolege, ali ne priznaje da je bio u emotivnoj vezi s njom i da je biološki otac aktuelnog premijera Srbije.


Albanski mediji takođe pišu o Vučićevom ocu Musliu, koji tvrdi da ne poznaje Aleksandra, ali priznaje da je kao mlad novinar radio u Tanjugu zajedno sa njegovom majkom Angelinom. Eh, ta dežurstva. I duge noći…

Mediji u Makedoniji objavljuju fotografije Aleksandra i Fahri Musliua, napominjući da Aleksandar i Fahri neverovatno liče jedan na drugog!

Bivši premijer nije se oglašavao povodom ovih spekulacija, iz, pretpostavljamo, razumljivih razloga.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: