ŠOKANTNO: Aca Lukas plače zbog toga što “ponosno peva naprednjacima”! (VIDEO)

Vest koja već danima trese Srbiju je pozadina učešća popularnog pevača Ace Lukasa na koncertima koje organizuje SNS * Naprednjaci tvrde da je Aca Lukas “ponosan što peva džabe na njihovim koncertima” ali Moja TV otkriva pravu pozadinu celog slučaja * Aca Lukas se stidi što peva naprednjacima, on je u ozbiljnoj depresiji zbog toga

Užička javnost nedavno je postavila pitanje naprednjacima da li je Aca Lukas njihov “muzički bot” koji pomaže naprednjačku kampanju “besplatnim pevanjem” na koncertima u gradovima u kojima predstoje lokalni izbori.

Iz SNS je stigao odgovor:

“Aco Lukas je prijatelj stranke i on nas javno podržava. Mi njemu ne možemo da zabranimo da nas javno podržava i on poklanja koncerte. Sinoć je poklonio koncert u Obrenovcu, kao što je pre neki dan u Lazarevcu, večeras je u Mladenovcu, a 13. februara je u Sevojnu. Hvala mu”, rekao je predsednik IO SNS Darko Glišić.

Međutim, Moja TV demantuje njegovu tvrdnju audio dokazom da se Lukas iskreno stidi što peva naprednjacima na njihovim koncertima.

U telefonskom razgovoru Lukas kaže da je “postao najveći klošar na svetu” i da je “usrao ceo svoj život”…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: