‘SLUŠAJTE ME, GOSPODINE NOVINARU’: Molim Vas da se Novaku obraćate kao Vašoj kraljici! (VIDEO)

Mi smo ostali bez teksta kada smo videli obraćanje preslatke, ali izuzetno ozbiljne mlade dame Ivone Vasić povodom medijskih natpisa o Novaku Đokoviću.
Novak Đoković zapao je u krizu u poslednjih nekoliko nedelja ili meseci, tačno je. Međutim, ono što je uradio za srpski tenis i sport u celini ne može da se izmeri. Kao ni doprinos društvu, s obzirom da nikada nije postojao toliko popularan sportista među decom i mladima.
Prava potvrda stiže nam od jedne mlade dame, uskoro desetogodišnje Ivone Vasić, koja je objasnila svim Novakovim kritičarima, a posebno ‘gospodinu novinaru’ kog nije imenovala, ko je i šta je Novak Đoković.
Ovim putem želim da se obratim vama ‘gospodine novinaru’ i svima koji mislite isto kao on. Zovem se Ivona Vasić i za mesec dana punim 10 godina. Dolazim iz male, ali sportske zemlje Srbije. Vi kao obrazovan čovek trebalo bi da znate koliko je teško biti prvi u bilo čemu na svetu. Zato vas ovim putem molim vas da kada se sledeći put obratite Novaku to uradite sa poštovanjem i profesionalizmom. Kao da se obraćate Vašoj kraljici, jer on je vitez. Zašto vitez? Zato što je tenis viteška igra. Nikoga nisu dočekali tako kao njega – rekla je mala Ivona.
Gledanje snimka je obavezno, sigurno nećete ostati ravnodušni.
Izvor i foto

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: