‘SLUŠAJTE ME, GOSPODINE NOVINARU’: Molim Vas da se Novaku obraćate kao Vašoj kraljici! (VIDEO)

Mi smo ostali bez teksta kada smo videli obraćanje preslatke, ali izuzetno ozbiljne mlade dame Ivone Vasić povodom medijskih natpisa o Novaku Đokoviću.
Novak Đoković zapao je u krizu u poslednjih nekoliko nedelja ili meseci, tačno je. Međutim, ono što je uradio za srpski tenis i sport u celini ne može da se izmeri. Kao ni doprinos društvu, s obzirom da nikada nije postojao toliko popularan sportista među decom i mladima.
Prava potvrda stiže nam od jedne mlade dame, uskoro desetogodišnje Ivone Vasić, koja je objasnila svim Novakovim kritičarima, a posebno ‘gospodinu novinaru’ kog nije imenovala, ko je i šta je Novak Đoković.
Ovim putem želim da se obratim vama ‘gospodine novinaru’ i svima koji mislite isto kao on. Zovem se Ivona Vasić i za mesec dana punim 10 godina. Dolazim iz male, ali sportske zemlje Srbije. Vi kao obrazovan čovek trebalo bi da znate koliko je teško biti prvi u bilo čemu na svetu. Zato vas ovim putem molim vas da kada se sledeći put obratite Novaku to uradite sa poštovanjem i profesionalizmom. Kao da se obraćate Vašoj kraljici, jer on je vitez. Zašto vitez? Zato što je tenis viteška igra. Nikoga nisu dočekali tako kao njega – rekla je mala Ivona.
Gledanje snimka je obavezno, sigurno nećete ostati ravnodušni.
Izvor i foto

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: