Slučaj “Dodik”: Od “natovca” do “rusoljuba”

Milorad Dodik je najbolji dokaz teorije da u životu ne moraš da budeš ni mlad, ni lep, ni pošten pa čak ni normalan da bi uspeo u životu.
Jedino što moraš to je da budeš Srbin i da budeš političar, onda ti je uspeh zagarantovan jer će te onda budale na svakim izborima gurati do vrha piramide moći i bogatstva.
Tako je i Mile počeo da se bavi politikom daleke 1986. godine u rodnim Laktašima a 1990. godine bio je glavna faca u tamošnjem odboru partije zloglasnog Hrvata Ante Markovića, Savezu reformskih snaga, koja se zalagala za pljačku Srbije i Srba uopšte, govorili su tada mediji u Srbiji…
Kasnije je Mile postao omiljeni političar NATO pakta u Republici Srpskoj pa se Mile zalagao za isporučivanje Karadžića i Mladića Haškom tribunalu i saradnju sa NATO paktom ali i za obračun sa srpskim četnicima u Republici Srpskoj.

Šta se kasnije dogodilo pa je Mile okrenuo glavu Rusiji a dupe Americi – niko ne zna, te je dospeo i na američku crnu listu sa koje Mile pokušava pobeći tako što je izdvojio čak 60 miliona dolara iz sirotinjskog budžeta Republike Srpske za lobiranje u SAD i to kod kongresmena demokrata koji se više ništa ne pitaju otkako je Tramp pobedio na izborima.
Inače je Mile i državljanin Srbije u kojoj ima vilu vrednu 2-3 miliona evra, tamo Mile ide na glasanje a u Republici Srpskoj se samo kandiduje, kažu…
A voli Mile i da se meša u svake izbore u Srbiji, obavezno botuje i to javno za svaku aktuelnu vlast, što je sigurno – sigurno je!
Tako je Mile 2012. godine na konvenciji žutog diktatora Tadića uzeo mikrofon pa se zaneo kao na svadbi i napljuvao Tomu Nikolića, nazvavši ga “grobarom koji nije mogao da pobedi ni u svojoj mesnoj zajednici” da bi odmah nakon Tomine pobede na predsedničkim izborima otišao da mu čestita i da napljuje Tadića govoreći najgore o njemu.
Kasnije je Mile poljubio u ruku i Gospodara Vučića i opet napljuvao Tomu, što mu uopšte nije teško palo.
Danas su izbori preko Drine, Mile je već pobedio i uveliko slavi jer mu stižu lažni glasovi iz Srbije ali i iz sveta, iz dijaspore, koja kobajagi listom glasa za onog od koga je pobegla glavom bez obzira iz tamnog bosanskog vilajeta.
Mile, želimo ti Željku još sto mandata, daleko bilo…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Novi DOS: Velja Ilić, Stamatović, Tadić i Sergej idu na izbore bez Đilasa i Boška?!

Velja Ilić i Milan Stamatović već su počeli konsultacije sa Borisom Tadićem, Zoranom Živkovićem, Sergejem Trifunovićem i još nekim političkim činiocima oko formiranja novog DOS-a koji će pokušati da spasi šta se spasti može od loše vlasti i još gore opozicije okupljene u Đilasovom tzv. Savezu za Srbiju.

Translate »
%d bloggers like this: