Sa terena: Hoće li ’Orlovi’ stići do Rusije?

Kako do Rusije – Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine polako ulaze u poslednju, najuzbudljiviju trećinu.
Za sada, samo su, pored selekcije domaćina naravno, vizu obezbedili petostruki svetski prvaci Brazilci i najbolja ekipa Irana.
U gotovo svim grupama, u svim zonama i na svim meridijanima, čeka nas uzbudljiva i neizvesna borba do samog kraja, a jedan od nacionalnih timova koji se nalazi na dobrom putu jeste i naš.
Srbija na četiri runde do kraja grupe D zauzima prvo mesto sa 12 bodova, isto koliko ima i drugoplasirana Republika Irska, ali uz lošiju gol-razliku, dok slede Vesl I Austrija sa osam.
Posle nekoliko traumatičnih i razočaravajućih ciklusa, ’Orlovi’ Slavoljuba Muslina drže sve u svojim rukama i mogli bi da se nađu na prvom velikom takmičenju posle čak osam godina.
O svemu onome što Srbiju očekuje do kraja kvalifikacija u oktobru, za vas su u novom izdanju emisije Sa terena govorili urednik sportske redakcije televizije B92 Miloš Šaranović i novinar portala sport.b92.net Nemanja Đorđević.

Izvor i foto B92

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: