Уто. јан 22nd, 2019

Režimski tabloidi „Alo“ i „Srpski telegraf“ potvrdili umešanost braće Vučić u ubistvo Olivera Ivanovića!

Režimski tabloidi „Alo“ i „Srpski telegraf“ praktično su potvrdili saznanja Rikošeta da su braća Aleksandar i Andrej Vučić umešani u ubistvo Olivera Ivanovića! Takođe, ovi tabloidi potvrdili su i umešanost Milana Radojičića, partijskog namesnika SNS za Kosovo u Ivanovićevo ubistvo.

Naime, pomenuti tabloidi su juče u naručenim tekstovima analizirali film „Ko je ubio Olivera?!“ i uzeli u zaštitu Milenu Popović koja se svuda predstavlja kao „udovica Olivera Ivanovića“ i demantovali da je ona umešana u ubistvo svog partnera ali nijednom, nigde u naručenim tekstovima, nisu negirali saznanja Rikošeta da su Aleksandar i Andrej Vučić, kao i Milan Radojičić, umešani u ovaj zločin?!

To znači da Alo i Srpski telegraf pouzdano znaju da su pomenuta lica umešana u ubistvo Olivera Ivanovića te zato nisu ni demantovali saznanja Rikošeta o tome…

Možda bi novinari pomenutih tabloida bili korisni u istrazi ovog zločina ukoliko pristanu da svoja saznanja podele sa drugima?

https://www.republika.rs/vesti/srbija/86657/morbidni-sasa-mirkovic-milena-oliveru-smestila-ubistvo

Šta mislite o ovome?

loading...

Politika

Vesti iz politike

Niš: Održan narodni protest “Za Niš bez straha” (Video)

U Nišu je večeras održan protest na Trgu kralja Milana pod nazivom “STOP TERORU-ZA NIŠ BEZ STRAHA#1od 5miliona”. Kako je najavljeno, na protestu će građani iskazati nezadovoljstvo, a organizovao ga je Pokret mladih “Za Niš bez straha”.

Translate »
%d bloggers like this: