Režimski mediji lažima zbunjuju javnost i ometaju istragu Oliverovog ubistva!

Režimski nedeljnik “Ekspres” u vlasništvu Vučićevog kuma Gorana Veselinovića i tabloid Kurir objavili su, i to istovremeno (!), lažnu informaciju o tome da su Olivera Ivanovića navodno ubili Albanci zbog opasnosti da Ivanović svedoči u nekakvom postupku zbog bombaškog napada terorista na pijaci u Kosovskoj Mitrovici 13. marta 1999. godine, u Subotu, tokom najprometnijeg pijačnog dana!

Nekakav nepoznati izvor tobože navodi da je Kadri Veselji, predsednik skupštine Kosova moćniji od Tačija i Haradinaja i da je, prema pisanju Ekspresa i Kurira, verovatno taj Veselji valjda naručilac atentata na Ivanovića?!

Međutim, nejasno je zašto se sve do sada ćutalo o tome?!

Zašto se tek sada, kada je Rikošet izašao u javnost sa rezultatima istrage ubistva Olivera Ivanovića oglašava “nepoznat izvor” i to u režimskim medijima sa lažnim informacijama?

Očito su naručioci ubistva Olivera Ivanovića u velikom strahu od razvoja istrage i posledica njihovog zločina i sada pokušavaju da zbune kako domaću tako i međunarodnu javnost grubim deiznformacijama.

I dalje je nejasno zašto Milena Popović, koja je izjavila da “zna ko je ubio Olivera”, još uvek nije saslušana i podvrgnuta poligrafskom ispitivanju?!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: