RAONIĆ PREDAO MARIJU IAKO NIJE BIO POVREĐEN, DA BI NAPAKOSTIO NOVAKU? Čuveni doktor izneo šokantne tvrdnje na račun Crnogorca!

Moma Jakovljević izneo stručno mišljenje koje dovodi u sumnju povlačenje Crnogorca pred duel polufinala u Parizu, koje je omogućilo Mariju da svrgne Đokovića sa prvog mesta ATP liste
Čuveni hirirg Moma Jakovljević izneo je sa stručno mišljenje o Milošu Raoniću u njegovoj navodnoj povredi koje je pokrenulo brojne sumnje. Naime, Raonić je pre desetak dana na turniru u Parizu predao Mariju meč bez borbe, a istovremeno je Britanca postavio na tron ATP liste.
Raonić je u četvrtfinalu Pariza rutinski savladao Congu sa 2:0 u setovima i nije delovalo da ima bilo kakvu povredu. Međutim, iznenada, dan kasnije nije izašao na crtu Mariju i tako mu je bez borbe omogućio da pretekne Novaka Đokovića na ATP listi.
Navodno, bio mu je pokidan desni butni mišić i nije mogao da igra polufinale.
Ako je stvarno izjavio da je pokidao butni mišić, onda je slagao! Da bi zarasla i minimalna pukotina mišića potrebno je mesec dana. Čak i da je neko istegnuće, krvni podliv i da nije trenirao sve te dane, opet ne bi mogao da se oporavi u ovako kratkom roku! Mogao je da kaže da mu nije dobro ili neki drugi razlog da navede, ali ovo je smešno – tvrdi Jakovljević za Alo.
On ističe da je u pitanju verovatno bio dogovor između Marija i Raonića, kako bi skinuli sa trona Novaka Đokovića.
Oni su se dogovorili šta će ko kome da kompenzuje jer je poznato da u svakom sportu svi hoće da ruše šampiona. Udruže se drugi, treći, peti, šesti… Na šampiona udaraju svi koji su ispod njega, u svakoj profesiji, ne samo u tenisu.
Pokušavaju da ga destabiliziju, ali, naravno, ne treba na to da se obazire. Sada raznorazni lupetaraju kako je zbog ishrane pao na drugo mesto i dodaju još svašta. Došlo je do zamora materijala, vratiće se Nole brzo – zaključio je Jakovljević.
Đoković i Ranić od 21.00 u Londonu igraju meč 2. kola grupe završnog Mastersa, a u prvim mečevima su obojica zabeležili pobede.
(Telegraf.rs)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: