Radio Laguna ukida emitovanje Mentalnog razgibavanja

„To su ti pederski načini kada ne umeš da budeš čovek.“

Darko Mitrović, autor i voditelj Mentalnog razgibavanja, najavio je da će ova emisija prestati da se emituje na radiju Laguni sledećeg četvrtka, i to iz političkih razloga.

Detalje će izneti u javnost kada bude dobio zvanično saopštenje od Lagune, a u međuvremenu, slušaocima se obratio putem svog Fejsbuk profila.

– Uskoro će se Laguna pojaviti sa nekim saopštenjem u kome će reći da sam ja „inicirao prekid saradnje“, i to je tačno. Naravno da sam ja prekinuo tu torturu, jer ne želim da mi neko određuje kako treba da izgleda moja emisija, o čemu treba da pričam i na koji način. Ne želim da mi neko govori kako treba da izbacim džinglove sa Vučićem i kako treba da smanjimo priču o istom – napisao je Mitrović. On je naveo da nisu isterani ili ukinuti, jer se danas to radi na mnogo lukaviji način uz „dobronamerne savete“.

– Zato je autocenzura opasnija od cenzure. Doveli su nas do toga da sam morao da reagujem. To su ti pederski načini kada ne umeš da budeš čovek. Očekujem da dovedu nekog slobodoumnog čoveka za voditelja kako bi pokazali da oni nisu to što zapravo jesu. Krizni PR radi punom parom. Jbg, tako je to kada pokušavaš da budeš veći katolik od pape – zaključio je Mitrović.

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: