Prva profi pobeda Olge Danilović

Olga Danilović zna samo za uspehe. Ova 15-godišnja Srpkinja pamtiće 2016. po tome što je zabeležila prvu pobedu u profesionalnom tenisu.
Ona je u 1. kolu fjučersa u Antaliji (šljaka, 10.000 dolara) pobedila tri godine stariju Indijku Raman sa 6:1, 6:1.
U narednom kolu, Olga koja je za ovaj turnir dobila vajld kartu, igraće protiv Austrijanke Karoline Kurc koja ima 20 godina i postavljena je za osmog nosioca.
Danilovićeva će ovu sezonu dugo pamtiti. Ona je aktuelna gren slem šampionka u dublu (osvojila je trofej na Rolan Garosu), trenutno je 14. juniorka sveta, iako je jedna od najmlađih u svojoj konkurenciji, a i šampionka je Evrope do 16 godina,.
Da se pri kraju sezone nije povredila i morala da pauzira pet nedelja, sigurno je da bi odigrala još više turnira i tako još više napredovala na listi.
Olga će verovatno do kraja sezone učestvovati na prestižnim juniorskim turnirima u Americi – Edi Her i Oranž boul.
Izvor i foto

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: