Poznati parovi 1/4 finala Kupa Srbije: Zvezda igra kod kuće, Partizan gostuje!

Ceremonija održana u Staroj Pazovi, a kuglice je izvlačio selektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić
Poznati su parovi četvrtfinala Kupa Srbije, a opšti zaključak je da je Crvena zvezda za nijansu bolje prošla od Partizana. Možda i zbog toga što će igrati na domaćem terenu.
Branilac trofeja Partizan će igrati protiv Voždovca u gostima, dok će aktuelni šampion Crvena zvezda”ukrstiti koplja” sa Lučanima na domaćem terenu.
Parovi 1/4 finala našeg najmasovnijeg takmičenja.
Novi Sad: Vojvodina – Borac (Čačak)
Beograd: Crvena zvezda – Mladost(Lučani)
Beograd: Voždovac – Partizan
Užice: Sloboda – Čukarički
Podsetimo, u povlašćenom šeširu bili su: Crvena zvezda, Partizan, Čukarički i Borac Čačak. Grupu nepovlašćenih predvodila je Vojvodina, a tu su se još nalazili Mladost Lučani, Voždovac i Sloboda Užice.
Četvrtfinalne utakmice na programu su 5. aprila 2017. godine, polufinale 26. aprila i 10. maja, dok je finale zakazano za 27. maj.
(Telegraf.rs)

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: