POKIDAO U LIGI ŠAMPIONA, HOĆE LI ZAIGRATI ZA SRBIJU? Prijović je reprezentativni kalibar, nadam se da će ga Orlovi prvi uzeti (VIDEO)

Srbija ili Švajcarska? Mada ni Crna Gora još nije odustala od gorostasnog napadača
Posle dva gola koja je dao Borusiji iz Dortmunda, napadač Legije Aleksandar Prijović je glavna tema poljskih medija. Ali i srpskih, s obzirom na to da ima mogućnost da igra za Orlove.
Prijović je igrao za mlađe kategorije fudbalske reprezentacije Srbije. Zatim je nastupao za selekciju Švajcarske do 21 godine, dok za ”A” tim nije debitovao.
Napadač je reprezentativnog kalibra, ima njuh za gol, poseduje dobru tehniku, sjajno se gradi. Uveren sam da će uskoro da obuče dres sa državnim grbom, samo da vidimo koje zemlje. U igri su Švajcarska, Crna Gora i Srbija, valjda će Srbija biti najbrža i najkonkretnija – rekao je svojevremeno njegov saigrač Nemanja Nikolić.
Zanimljivo, Nikolić je izabrao Mađarsku pre Srbije, a i sam je bio strelac jednog od četiri gola koja je Legija dala na Vestfalenu.
Prijović je profesionalnu karijeru počeo u Parmi, a zatim je igrao za Derbi Kaunti, Jojvil i Nortempton. Vratio se u državu u kojoj ej rođen i nosio je dres Siona i Lozane, sve doks e nije presleio u Tromso.
Dok je nosio crveno-beli dres norveškog predstavnika, Prijović je dao gol Partizanu u kvalifikacijama za Ligu Evrope (3:2). Potom sledi selidba u Đurgarden, Bulaspor i na kraju Legija.

(Telegraf.rs)

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: