Pijani "kao majke" igrali fudbal (VIDEO)

Utakmica pijanih odigrana u Norveškoj. Strelac gola morao je da ima više od promila alkohola u krvi.
Zima je na pragu. Hlado je. Mrak je sve duži.
Depresiju koja hvata Skandinaviju tokom ledenih i tamnih dana, pre svega Norvešku, prekidaju sulude ideje.
Mnogi zaljubljenici u fudbal imali su priliku da “pod gasom” gladaju utakmice omiljenih klubova ili reprezentacija. Ispijanje piva pre, tokom i posle fudbalskih utakmica postala je i neka vrsta tradicije za fudbalske fanove.
A, da li ste nekada videli mortus pijane fudbalere na delu? Na primeru koji sledi, igrači su MORALI da budu pijani!
Grupa stanovnika norveškog grad Humornieu organizovala je utakmicu isključivo od pijanih igrača. Pre utakmice napravljena je velika žurka u svlačionici uz obilje žestokih pića. Vrlo brzo – svi su bili pijani.
Uspostavljena su i jednostavna pravila: Tim je morao da dostigne određeni nivo opijenost pre nego što je utakmica počela. Takođe, strelac gola, da bi pogodak od specijane sudijske komisije bio priznat, nije smeo na alko-testu da ima manje od jednog promila alkohola u krvi(merilo se na licu mesta, odmah posle gola). Iz tog razloga igrači su i tokom utakmice konzumirali pića.
Utakmica je za posmatrače bila krajne zanimljiva, uz napomenu da mnogi nisu ni bili u stanju da izađu na teren. Jedni su se pobili još u svlačionci, drugi najeli, treći povraćali pored terena…
VIDEO
Izvor i foto

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: