Peruničić: Sajam sporta sve bolji, očekujem rekordnu posetu

BEOGRAD – Državni sekretar za sport Predrag Peruničić izjavio je danas da je predstojeći Sajam sporta, peti po redu, postao tradicionalna manifestacija koja je iz godine u godinu bolja i da se nada rekordnoj poseti.
Peruničić je na konferenciji za medije u Geozavodu rekao da će se tokom tri dana trajanja najvećeg sportskog događaja u 2016. godini u Beogradu, na jednom mestu okupiti svi sportski savez, kao i da će se posetiocima pored vrhunskih sportista predstaviti i treneri, lekari i stručnjaci od kojih će moći da dobiju korisne savete.
“Za učešće na ovogodišnjem Sajmu prijavilo se 86 granskih sportskih saveza, devet sportskih udruženja i 40 teritorijalnih sportskih saveza. Prošlogodišnji Sajam posetilo je oko 60.000 ljubitelja sporta, a ove godine očekujem još veći broj posetilaca”, istakao je Peruničić.
On je naglasio da se uspešna sportska godina privodi kraju i da ulazimo u, kako se nada još bolju i uspešniju 2017. godinu, kao i da je veoma ponosan na naše sportiste koji su postigli su ogroman uspeh i doneli veliki broj medalja, što pokazuje da je Ministarstvo pametno ulagalo sredstva.
Konferenciji za medije prisustvovali su i predsednik Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar, direktor Sajma sporta Nemanja Svjetličić i direktor sektora za odnose s javnošću i komunikacije “Coca-Cola Hellenic Srbija i Crna Gora” Dragan Lupšić.
Sajam sporta pod sloganom “Sport je zakon”, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, a u organizaciji Sportskog saveza Srbije odrzazće se od 25. do 27. novembra u Hali 1 i Hali 1a Beogradskog sajma, a ulaz je besplatan.
Foto MOS
Izvor

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: