Pepe Imaz konačno otkriva šta radi sa Novakom i detalje u svlačionici posle poraza od Marija!

Španac je govorio o saradnji sa najboljim srpskim teniserom
Pepe Imaz je u prethodnih nekoliko meseci drastično privukao pažnju na sebe prisustvom u loži Novaka Đokovića tokom turnira u Parizu i Londonu.
Na kraju sezone, Španac je govorio o saradnji sa najboljim srpskim teniserom, sa kojim je sarađivao i ranije.
Kod Novaka je najbolje to što on voli i želi da radi na unutrašnjem napretku, što je moj posao već tri godine. Mogu da kažem da se sve bolje oseća – rekao je Imaz, koji je radio sa mnogim poznatim ličnostima po filozofiji “ljubav i mir”.
On je upravo objasnio da veliki uspeh ne mora da vam donese sreću.
– Ako ostvarite veliku pobedu, uspeh, a to ne osetite kao pozitivnu emociju u sebi, onda nešto nije u redu. Ljudi jure za uspehom pošto misle da će tako biti srećni. A sreća dolazi iznutra i to je ono na čemu se fokusiram u radu sa Novakom –  objašnjava Imaz.
Đoković je ove godine imao rekordnu prednost u odnosu na sve ostale tenisere, i iako je delovalo da nema šanse da se to u skorije vreme istopi, Endi Mari je pokazao suprotno.
– To je sve obična priča o brojevima i on je to prirodno prihvatio. On je neko kome je to u prirodi, zato je iskreno čestitao Endiju. Život se nastavio i nakon tog poraza i mogu vam samo preneti sliku iz njegove svlačionice gde su ga sačekali supruga Jelena i sin Stefan, kome je poželeo laku noć. Zaista sam srećan što sam prisustvovao takvom momentu porodične ljubavi, čiste prirodnosti. Naravno, Novak će nastaviti da igra tenis i daće sve od sebe, ali uz novi pristup – zaključio je Pepe Imaz.
(Telegraf.rs)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: