Paspalj: Ljubav je recept za uspeh

Proslavljeni košarkaš i potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Žarko Paspalj, istakao je da je ljubav najvažnija za uspeh
KADA naspram studenata za katedru sedne sportska legenda, planirano predavanje pretvori se u zanimljivu diskusiju. Tako je bilo u amfiteatru Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment, gde je naš proslavljeni košarkaški reprezentativac Žarko Paspalj, potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije, sa novosadskim akademcima prodiskutovao o sportu.
Najvažnija je ljubav, a uz to ide sve ostalo za uspeh u sportu – obratio se Paspalj studentima. – Nisam prošao uobičajeni životni put, kao mogi mladi ljudi, ali zahvaljujući talentu bio sam povlašćen. Međutim, profesionalni sport nije najzdraviji, pošto gradi ljude posebnih osobina, sa drugačijim pogledom na svet.
Veoma je bitno šta će sportista da radi po završetku karijere i koje će njegovo angažovanje da bude. Vodimo računa o stručnom usavršavanju i sarađujemo sa fakultetima i kompanijama, jer je neophodno da bivši vrhunski sportista hrani porodicu i posle karijere – poručio je Damir Štajner, šef misije OTS.
Profesor dr Dragan Soleša, dekan FEIM-a, naglasio je da od početka školske godine organizuju javne tribine i gostovanja uglednih ličnosti iz javnog života.
Izvor

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: