Partizanova humana misija: Da nam svima bude toplo

Akcija prikupljanja pomoći socijalno ugroženom stanovništvu traje do 22. decembra
Započeta još pre dve godine, Partizanova humanitarna akcija “Da nam svima bude toplo” doživljava ove jeseni svoju reprizu.
U nameri da pomognu socijalno ugroženim slojevima stanovništva, crno-beli su pozvali navijače, simpatizere, ali i sve ljude dobre volje da, svako u okviru mogućnost, priloži sredstva koja mogu da budu od višestrukog značaja onima koji nisu u stanju da sebi obezbede pre svega garderobu, ali i osnovne životne namirnice, pred nastupajuću zimu.
“Akcija ove godine neće obuhvatiti samo domove za decu bez roditeljskog staranja, već i porodice širom Srbije koje nemaju osnovnih materijalnih sredstava za život. Pozivamo Vas da čistu garderobu, kao i konzervirane namirnice donesete svakim radnim danom od 9.00 do 16.00 časova u službene prostorije Partizana, Humska 1, kancelarija 216. Pozivamo i kompanije da se priključe našoj akciji i doniraju prema mogućnostima garderobu, prehrambene proizvode, televizore, galanteriju, građevinski materijal, kompjutere, sveske za školu i radni pribor, tako što će nas kontaktirati putem mejla [email protected]”, kaže se u poruci objavljenoj na sajtu Partizana.
Akcija traje do 22. decembra 2016. godine
Izvor i foto

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: