Ovo su ponude za Baneta Ivanovića!

Engleski mediji govore sve češće o odlasku Branislava Ivanovića iz Čelsija, što je realno da će se dogoditi na kraju ove sezone.
Jedan od najboljih defanzivaca Čelsija u poslednjih deset godina jeste Branislav Ivanović, aktuelni kapiten reprezentacije Srbije i čovek koji je toliko toga dobrog doneo ovoj ekipi.
Sada nije u najboljoj formi, stižu ga i godine kada mora da razmišlja o odlasku iz Čelsija.
Engleski mediji pišu da ima nekoliko opcija za nastavak karijere, a da su tri ponude najinteresantnije.
Bane bi svoju karijeru mogao da nastavi u Kini gde bi se pridružio svom nekadašnjem klupskom drugu Ramirešu koji igra za Đangsu Suning.
Pored ove ekipe, zainteresovani su i Inter i Marsej, neroazuri ga prate već duže od godinu dana, dok je Marsej dobio novog vlasnika i imaće u narednom prelaznom roku oko 200 miliona evra za pojačanja.
Ima interesovanja i iz Premijer lige, Vest Hem i Kristal Palas bi voleli da vide srpskog reprezentativca u svojim redovima kao nekog ko bi svojim iskustvom dosta toga dobrog doneo ekipi.
Bane je od januara slobodan da pregovara sa drugim klubovima oko novog angažmana, imajući u vidu da mu ugovor ističe na kraju sezone.
Inače, nakon povrede se naš kapiten vraća u sastav Čelsija, u kombinaciji je za meč sa Sautemptonom.
Izvor i foto

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: