Olga stigla do polufinala u Antaliji

Olga Danilović (15) je na fjučersu u Antaliji ostvarila prvu pobedu u profesionalnoj karijeri, a onda je nastavila da “niže” rivalke
Talentovana Olga Danilović savladala je u 1. kolu fjučersa u Antaliji (šljaka, 10.000 dolara) tri godine stariju Indijku Raman 2:0 (6:1, 6:1). Bila je to 15-godišnjoj Srpkinji prva pobeda u profesionalnoj karijeri.
Olga koja je za ovaj turnir dobila vajld kartu, u 2. kolu igrala je sa Austrijankom Karolinom Kurc i ponovo bila ubedljiva 2:0 (6:3, 6:1) protiv rivalke koja ima 20 godina i bila je postavljena za osmog nosioca.
Danilovićeva je na najbolji mogući način je iskoristila „vajld kard“ za ovaj turnir, u 3. kolu savladala je Švajcarkinju Kjaru Grim 2:0 (7:6 (7:4), 6:2) i sada joj predstoji polufinale u kome će se sastati sa osam godina starijom Austrijankom Piom Kenig (23), drugim nosiocem.
Ovo je za Olgu najuspešnija sezona u karijeri, 2016. je obeležila titulom na Rolan Garosu za juniore i naslovom šampiona Evrope za igračice do 16 godina. Trenutno je 14. juniorka sveta.
Izvor i foto

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: