NOVAK MORA DA OSTANE JAK Marej u Parizu pokušava da sruši rekord star 42 godine!

Pre svega nekoliko meseci ovakav scenario je u svetu tenisa delovao kao naučna fantastika, ali… Novak Đoković je u padu forme, pa će se u Parizu boriti da sačuva epitet najboljeg tenisera sveta. Endi Marej ozbiljno preti, a Škot ima i motiv više. Pokušaće da promeni istoriju “belog sporta”.
Postoje dva scenarija po kojima bi Novak u Parizu mogao da izgubi prvo mesto:
– Da Marej uzme titulu a Novak ne dođe do finala
– Da Marej izgubi finale, ali da Novak ispadne u četvrtini finala ili ranije.
Britanac je silno motivisan… Na poziciji broj dva je 76 nedelja i ako uspe da se domogne prvog mesta, biće najstariji teniser koji je prvi put u karijeri postao najbolji na svetu još od 1974. godine i Džona Njukomba.
Marej do sada nije znao da se nosi sa pritiskom, ali pobedio je 15 vezanih mečeva i čini se da je sazreo. Sa druge strane Novak mora da pokaže da je spreman da ponovo igra vrhunski tenis.
Jedno je sigurno – očekuje nas nedelja velikog raspleta. Turnir u “Gradu svetlosti” daće odgovore na mnoga pitanja koja muče ljubitelje tenisa.
(Miloš Rangelov)
Izvor i foto

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: