NOVAK MORA DA OSTANE JAK Marej u Parizu pokušava da sruši rekord star 42 godine!

Pre svega nekoliko meseci ovakav scenario je u svetu tenisa delovao kao naučna fantastika, ali… Novak Đoković je u padu forme, pa će se u Parizu boriti da sačuva epitet najboljeg tenisera sveta. Endi Marej ozbiljno preti, a Škot ima i motiv više. Pokušaće da promeni istoriju “belog sporta”.
Postoje dva scenarija po kojima bi Novak u Parizu mogao da izgubi prvo mesto:
– Da Marej uzme titulu a Novak ne dođe do finala
– Da Marej izgubi finale, ali da Novak ispadne u četvrtini finala ili ranije.
Britanac je silno motivisan… Na poziciji broj dva je 76 nedelja i ako uspe da se domogne prvog mesta, biće najstariji teniser koji je prvi put u karijeri postao najbolji na svetu još od 1974. godine i Džona Njukomba.
Marej do sada nije znao da se nosi sa pritiskom, ali pobedio je 15 vezanih mečeva i čini se da je sazreo. Sa druge strane Novak mora da pokaže da je spreman da ponovo igra vrhunski tenis.
Jedno je sigurno – očekuje nas nedelja velikog raspleta. Turnir u “Gradu svetlosti” daće odgovore na mnoga pitanja koja muče ljubitelje tenisa.
(Miloš Rangelov)
Izvor i foto

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: