Novak je "broj 1", Marej neuredan – tvrdi Čilić

Hrvatski teniser rekao da je Novak Đoković “šaljivdžija broj jedan” na ATP turu, ali i da je u još nečemu Srbin najbolji.
Marin Čilić je “skinuo” Novaka Đokovića sa prvog mesta ATP liste pobedivši ga na Mastersu u Parizu prvi put u karijeri i to iz 15. pokušaja, ali i pored toga njih dvojica su u odličnim odnosima.
Hrvatski teniser za zvaničnu stranicu ATP iznosi neke zanimljivosti vezane za ono što se dešava iz otvorene scene.
Ko je najveći šaljivdžija?
Svi znamo da je Novak u tome najbolji. I Monfis je zabavan, uvek je opušten i spreman zabavi publiku, ali Novak je tu ipak broj 1“, rekao je sedmi teniser sveta.
A ko najbolje pleše?
Ja sigurno ne (smeh). Opet moram da kažem – Novak. Video sam ga jednom u Monte Karlu. Stvarno je odličan“, nahvalio je Čilić Đokovića.
Inače, Hrvat je rekao da najviše vremena na pravljenje frizure potroši Miloš Raonić, a da je najneuredniji u svlačionici Endi Marej.
Svi smo prilično uredni jer delimo svlačionice, ali moram da priznam da Endi tome pridaje najmanje pažnje“, završio je Marin Čilić.
Izvor i foto

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: