Nole je i dalje broj 1 u Hrvatskoj! Pogledajte kako je Đoković u nekoliko reči oduševio susede

Nole je lepim rečima najavio hrvatsko finale Dejvis kupa
Novak Đoković izazvao je velike simpatije hrvatske javnosti izjavom o finalu Dejvis kupa koje će se odigrati u Zagrebu.
Nole je priznao da možda neće imati vremena da odgleda duel Hrvatske i Argentine, ali je biranim rečima nahvalio članove obe reprezentacije.
Uveren sam da će biti veliko finale. Zašto? Jer su obe reprezentacije odigrale neverovatnu sezonu i zasluženo su tu. Presrećan sam što su Čilić i Del Potro sa svojim zemljama stigli do finala, obojica su veliki ljudi i veliki igrači – rekao je Đoković, a prenosi hrvatski portal Indeks.
Nole je oduševio ljubitelje tenisa rečima o dvojici rivala koja su mu nanela veoma teške poraze ove sezone. Delpo je srušio Novaka u Riju na Olimpijskim igrama već na startu, a posle poraza u Parizu od Čilića, Đoković je izgubio prvo mesto na ATP listi. U komentarima i na društveni mrežama, Hrvati su prikazali oduševljenje zbog ovakvih Novakovih reči.
VIDI ČLANAK
Veliki sportaš, čovjek i prije svega dokazani prijatelj tenisera iz Hrvatske i BiH, tko ne vjeruje, neka pita Bornu, Ivu, Marina i Damira – pišu čitaoci Indeksa, aludirajući na Ćorića, Karlovića, Čilića i Džumhura, koji igra pod zastavom BiH.
(Telegraf.rs)

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: