Ni Srna, ni Ivanović, ni Rukavina…

Posle četiri navedena imena, Barsa ima peto.
Fudbaler Milana Matija De Šiljo nalazi se na listi igrača koje Barselona prati kao moguće pojačanje na deficitarnom mestu desnog beka, uprkos tome što u klubi i reprezentaciji uglavnom igra na poziciji levog beka.
Kako piše lokalni Mundo Deportivo, direktor Katalonaca Robert Fernandez zajedno sa skautima pratio je De Šilja na derbiju sa Interom u nedelju na San Siru.
De Šilju ugovor sa “rosonerima” ističe 2018. godine, za sada je odbacio ponude oko produžetka, što bi moglo da bude nagoveštaj njegovog odlaska.
Barselona je u velikoj poteri za desnim spoljnim, a pored De Šilja, koji može da pokrije i levi bok, dovodi se u vezu sa Darijom Srnom, Stefanom Lihštajnerom, Branislavom Ivanovićem, Antoniom Rukavinom…
De Šiljo je prošao omladinsku školu Milana, a za prvi tim je od 2011. godine odigrao 117 utakmica, dok za reprezentaciju Italije ima 30 nastupa.
Izvor i foto

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: