Ni policija ne može da nađe predsednika Srbije!

Predsednik pokreta Cela Srbija i potpredsednik koalicije “Čuvari Srbije” Saša Mirković već mesecima ne može da privede sudskoj pravdi predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji mu godinama duguje više od pola miliona evra!

Predsednik Srbije živi na nepoznatoj adresi, kaže srpsko “pravosuđe” a na radno mesto na Andrićevom vencu ne dolazi uopšte pa ni tamo ne može da mu bude uručen sudski poziv za suđenje u građanskoj parnici koju je protiv njega pokrenuo Mirković zbog izbegavanja vraćanja pozajmice od 532.000 evra!

Izvesni sudija Ivan Ilić, koji treba da vodi postupak protiv Vučića, određen je da vodi sve procese koje je Mirković kao tužilac i oštećeni pokrenuo protiv predsednika Srbije, lista Alo i lista Informer, što je prosto neverovatno ali na žalost istinito!

Nameće se zaključak da je sudija Ilić određen po partijskoj dužnosti da opstruira privođenje pravdi predsednika Srbije i njegove medijske plaćenike a na štetu Saše Mirkovića koji je po ko zna koji put žrtva “pravosuđa” u Srbiji.

Stručnjaci kažu da bi “sud po Zakonu odavno raspisao poternicu za licem koje iz nekih razloga izbegava da primi uručenje sudskog poziva da nije u pitanju predsednik države koji praktično živi na fiktivnoj adresi, ali i da je ta pravna opcija smišljeno dezavuisana spornom sudskom presudom koja to onemogućava”.

– Ne verujem da je nemoguće uručiti sudski poziv bilo kome u Srbiji a naročito ne predsedniku Srbije čiju lokaciju radnog mesta znaju svi u državi a nadležne službe čak i prebivalište. Izgleda da on svesno izbegava da primi uručenje sudskog poziva zbog krivičnog dela prevare a u tome mu izgleda pomaže sudija koji vodi sve moje postupke protiv mafije koja uništava državu i sve poštene građane. Možda i grešim pa zato molim sve građane Srbije da, ako primete predsednika Vučića na nekoj lokaciji, odmah obaveste policiju gde se on nalazi kako bi ga policija privela odnosno kako bi mu uručila sudski poziv – rekao je Mirković.

Šta preostaje običnom, poštenom građaninu da uradi kada ne može da ostvari pravdu u Srbiji?

Ili da se obrati Međunarodnom sudu pravde u Strazburu ili da uzme pravdu u svoje ruke, ništa drugo…

Hits: 165

Podeli ovo:

Šta mislite o ovome?

Napišite komentar

Vaša mejl adresa neće biti objavljena.


*