Mega uhvatila ritam

Košarkaši Mega Leksa vezali dve pobede u ABA Ligi.
Mega je konačno uhvatila ritam i zaigrala u skladu sa svojim mogućnostima.
Nakon slabog otvaranja sezone i poraza iz kolo u kolo, košarkaši Dejana Milojevića su po prvi put uspeli da vežu dve uzastopne pobede. Nakon što su u utorak bili bolji od Cibone (81:79), sada su uspešni bili i u duelu protiv MZT-a pred svojim navijačima u Sremskoj Mitrovici.
MEGA LEKS – MZT SKOPLJE 87:72 (27:22, 15:16, 23:19, 22:15)
Do tek drugog trijumfa u ABA ligi predvodio ih je Vlatko Čančar sa 23 poena uz odličan šut za tri poena – 4/6.
Sjajnu partiju pružio je i Rade Zagorac sa 19 poena (6/6 za 2, 0/3 za 3 i 7/7 sl. bacanja), dok je, gledajući indekse, najkorisniji bio francuski centar Alfa Kaba koji je uz 12 poena dodao i 11 skokova, 3 asistencije i 3 ukradene lopte.
Dvocifren je još bio Jovan Novak sa 13 poena, a Kostja Mušidi je imao 9.
U ekipi MZT-a, koja je na samo jednom trijumfu, istakao se gotovo nepogrešivi Skot sa 22 poena. Promašio je samo jedan šut iz igre (6/7) i dva bacanja (10/12) i zbog devet faulova nad njim prikupio 35 indeksnih poena. Osim Lalića (15) i Temsa (13) nije imao značajniju podršku saigrača…
VIDEO
Izvor i foto

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: