„Mari je umoran i nervozan zbog trke za Novakom“

Endi Mari na sve načine pokušava da prvi put u karijeri dođe do prve pozicije na ATP listi, a to može da uradi već u Parizu.
Ipak, ako je verovati Žilu Simonu, koji je igrao protiv Britanca u Šangaju i Beču, Mari je sve umorniji i sve nervozniji zbog pokušaja da postane prvi igrač sveta.
Đoković pred poslednja dva turnira sezone ima 415 bodova više od Marija, a Britanac je u drugom delu sezone igrao mnogo tenisa, pa i ne čudi što je sve umorniji.
„Mislim da je moguće da Mari postane prvi igrač sveta, ali imam osećaj da je pomalo umoran. Ne vidi se to toliko u njegovoj igri, ali pokazuje znake nervoze. Biće mu veoma teško mentalno jer će morati da odigra veoma dobro i u Parizu i u Londonu. Naravno da može da završi godinu na prvom mestu jer nije sve u Novakovim rukama, ali biće mu veoma teško“, rekao je Simon.
Izvor i foto

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: