„Mari je umoran i nervozan zbog trke za Novakom“

Endi Mari na sve načine pokušava da prvi put u karijeri dođe do prve pozicije na ATP listi, a to može da uradi već u Parizu.
Ipak, ako je verovati Žilu Simonu, koji je igrao protiv Britanca u Šangaju i Beču, Mari je sve umorniji i sve nervozniji zbog pokušaja da postane prvi igrač sveta.
Đoković pred poslednja dva turnira sezone ima 415 bodova više od Marija, a Britanac je u drugom delu sezone igrao mnogo tenisa, pa i ne čudi što je sve umorniji.
„Mislim da je moguće da Mari postane prvi igrač sveta, ali imam osećaj da je pomalo umoran. Ne vidi se to toliko u njegovoj igri, ali pokazuje znake nervoze. Biće mu veoma teško mentalno jer će morati da odigra veoma dobro i u Parizu i u Londonu. Naravno da može da završi godinu na prvom mestu jer nije sve u Novakovim rukama, ali biće mu veoma teško“, rekao je Simon.
Izvor i foto

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: