Marej izbegao Đokovića

Prvi teniser sveta pobedio i Stena Vavrinku i skorom 3:0 obezbedio prvo mesto u grupi “Džon Mekinro”, što znači da neće igrati sa direktnim rivalom za prvo mesto na ATP listi pre finala. Polufinale Marej – Raonić, Đoković – Nišikori

Endi Marej je dobio i treći meč u grupi “Džon Mekinro” na završnom turniru sezone u Londonu i kao prvoplasirani izborio mesto u polufinalu.
Prvi igrač sveta je savladao Stena Vavrinku rezultatom 2:0, po setovima 6:4, 6:2 i tako definitivno izbegao za rivala u polufinalu Novaka Đokovića, koji je u drugoj grupi “Ivan Lendl” osvojio prvo mesto.
Marej je duel protiv Vavrinke dobio za 87 minuta i to mu je bio ukupno 10. trijumf protiv trećeg igrača sveta, uz sedam poraza.
Nakon ubedljive pobede Mareja, sada je izvesno i da će u polufinale kao drugoplasirani iz grupe “Džon Mekinro” bez obzira na ishod meča protiv Marina Čilića, koji je večeras na programu.
PAROVI POLUFINALA SU: Endi Marej – Miloš Raonić i Novak Đoković – Kei Nišikori.
Izvor i foto

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: