Kuburović: Kupovinu državnih funkcija treba da istraže nadležni organi?!

Ministarka pravde Srbije Nela Kuburović izjavila je da “kao ministar pravde nije upoznata sa informacijama koje je u javnosti izneo predsednik Republike i vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić da poseduje dokaze kako je grupa ljudi prikupljala novac da bi kupila visoku državnu funkciju”.

– Nisam upoznata s takvim informacijama, niti kao ministar pravde treba da znam šta rade nadležni organi u sprovođenju isptražnih radnji. Verujem da će sve informacije koje su iznete, biti ispitane od strane nadležnih organa – rekla je Kuburovićeva odgovarajući na novinarsko pitanje nakon otvaranja novog zatvora u Pančevu, zaboravljajući da je upravo ona nadležni organ na koji se poziva.

Ona je istakla da policija i tužilaštvo treba da rade svoj posao i da utvrde da li postoji nečija odgovornost u tom slučaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Novi DOS: Velja Ilić, Stamatović, Tadić i Sergej idu na izbore bez Đilasa i Boška?!

Velja Ilić i Milan Stamatović već su počeli konsultacije sa Borisom Tadićem, Zoranom Živkovićem, Sergejem Trifunovićem i još nekim političkim činiocima oko formiranja novog DOS-a koji će pokušati da spasi šta se spasti može od loše vlasti i još gore opozicije okupljene u Đilasovom tzv. Savezu za Srbiju.

Translate »
%d bloggers like this: