Kuburović: Kupovinu državnih funkcija treba da istraže nadležni organi?!

Ministarka pravde Srbije Nela Kuburović izjavila je da “kao ministar pravde nije upoznata sa informacijama koje je u javnosti izneo predsednik Republike i vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić da poseduje dokaze kako je grupa ljudi prikupljala novac da bi kupila visoku državnu funkciju”.

– Nisam upoznata s takvim informacijama, niti kao ministar pravde treba da znam šta rade nadležni organi u sprovođenju isptražnih radnji. Verujem da će sve informacije koje su iznete, biti ispitane od strane nadležnih organa – rekla je Kuburovićeva odgovarajući na novinarsko pitanje nakon otvaranja novog zatvora u Pančevu, zaboravljajući da je upravo ona nadležni organ na koji se poziva.

Ona je istakla da policija i tužilaštvo treba da rade svoj posao i da utvrde da li postoji nečija odgovornost u tom slučaju.

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: