Kragujevac: Narko-kartel iz naselja Aerodrom opet divlja i devastira grad!

Zloglasni narko-kartel iz kragujevačkog naselja Aerodrom prebio je noćas menadžera noćnog kluba D. A. (44). Prema njegovim rečima, grupa od sedam-osam huligana došla je u noćni folk klub, naručivala muziku i maltretirala goste i osoblje.

“Kada sam im oko pet sati ujutru rekao da je fajront i da klub do tada ima radno vreme, udarili su me flašom i napali. Onesvestio sam se od udaraca a tukli su me stolicama, pivskim flašama, nogama, rukama. Nos mi je polomljen imam složenu operaciju u utorak. Glava mi je skroz isečena, imam desetak kopči, dobro je da se nisam ugušio u krvi. Ceo lokal je bio krvav, sav je demoliran” – priča D. A.

Huligani su išamarali i konobaricu, a zatim su polomili kasu. Policija zna imena napadača i za napad se sumnjiče N. J, A. J. i još nekoliko njih. I svedoci događaja su prijavili napadače koji nisu uhapšeni.

Prema izvoru iz policije, ova kriminalna grupa je suprotstavljena ekipi iz “Volpea” a sumnjiči se takođe za pucnjave, poslove sa drogom, reketiranja, zelenašenje…

Nedavno je ova razularena banda sekla tetive na nogama izvesnom kragujevačkom bokseru (!) i pravila ko zna koji po redu haos u gradu koji inače godinama teroriše, reketira i devastira.
Izgleda da niko ne sme da se suprotstavi tom narko-kartelu, kao i da niko ne sme da organizuje Kragujevčane da očiste svoj grad od kriminalnog šljama kad je već tamošnja policija evidentno nemoćna i nesposobna?
Takođe je čudno da još uvek niko nije zatražio ostavku tamošnjeg načelnika policije zbog nesposobnosti?!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: