Уто. јан 22nd, 2019

Kragujevac: Jeremićevi ljudi sačuvali fotelju Tominom sinu!

U Gradskom odboru Narodne stranke u Kragujevcu ovih dana hvale se da su “zabeležili ovih dana značajnu političku pobedu” time što su praktično sačuvali fotelju Tominom sinu Radomiru Nikoliću, gradonačelniku Kragujevca.

Oni tvrde da su svojim angažovanjem “sprečili politički nedemokratsku smenu gradske vlasti i osujetili pokušaje pojedinih lokalnih političkih krugova da izazovu uvođenje prinudne uprave u Kragujevcu”, rekli su u Narodnoj stranci u Kragujevcu.

U Gradskom odboru Narodne stranke u Kragujevcu tvrde da “svojim angažovanjem i pokušajem da spreče kršenje osnovnih demokratskih prava nisu zaštitili mesto gradonačelniku Radomiru Nikoliću” već, kako je istakao član Gradskog odbora Narodne stranke u Kragujevcu Srđan Stošić, “sprečili nedemokratsku smenu gradske vlasti, bez izbora i uvođenja prinudne uprave” iako je činjenica da su upravo to, svesno ili slučajno, uradili – sačuvali Radomira na mestu gradonačelnika Kragujevca…

Nakon tog poteza, odbor Narodne stranke počeo je da se raspada jer je predsednik tog odbora dao ostavku na članstvo u partiji i na sve funkcije u njoj.

Šta mislite o ovome?

loading...

Politika

Vesti iz politike

Niš: Održan narodni protest “Za Niš bez straha” (Video)

U Nišu je večeras održan protest na Trgu kralja Milana pod nazivom “STOP TERORU-ZA NIŠ BEZ STRAHA#1od 5miliona”. Kako je najavljeno, na protestu će građani iskazati nezadovoljstvo, a organizovao ga je Pokret mladih “Za Niš bez straha”.

Translate »
%d bloggers like this: