Košarkašice u Nišu, poziv publici da bude „vetar u leđa“

Košarkašice Srbije doputovale su u Niš pred meč sa Ukrajinom, a sa prijema u Gradskoj kući pozvale su Nišlije da im budu “vetar u leđa” i šesti igrač. Susret kvalifikacija za Evropsko prvensto 2017. godine igra se u sredu u dvorani „Čair“, ulaz besplatan, od 18.00 časova. Direktan prenos je na našem Drugom programu.
Trener naše ženske košarkaške reprezentacije Marina Maljković je istakla da je Ukrajina veoma neugodan protivnik koji će na predstojećem Evropskom prvenstvu biti jedan od najobziljnijih kandidata za visok plasman.
Biće nam izuzetno teško da dobijemo tu utakmicu. Biće nam potrebna pomoć publike a verujem da će publika u Nišu osetiti kada nam je potrebna pomoć sa tribina i dodatna energija“, rekla je Maljković.
Kapiten naše reprezentacije Milica Dabović, takođe, je istakla da košarkašice očekuje veoma težak meč.
Jako dobro se poznajemo i znamo ko šta može da uradi. Mi ćemo kao uvek dati sve od sebe i “poginuti” na terenu. Pozivamo publiku da bude naš vetar u leđa“, izjavila je Dabović.
Ona je kazala da joj je drago što oproštajni meč igra upravo pred publikom u Srbiji.
Dabović je rekla da nema osećaj da igra svoj poslednji meč za reprezentaciju, verovatno što je “došlo vreme” da se oprosti od reprezentativnog dresa.
Utakmicu sa Ukrajinom naše reprezentativke igraju u sredu od 18 časova, a ulaz u halu Čair je besplatan. Direktan prenos je na našem Drugom programu.
Izvor

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: