Kome smeta Rikošet?

Biljana Popović Ivković, državna sekretarka policije i najbliža saradnica ministra Nebojše Stefanovića, poznata po odavanju tajni iz Direkcije MUP i kabineta premijera šefu surčinske mafije Ljubiši Buhi Čumetu preko svog supruga Branislava Ivkovića, podnela je prijavu protiv producenta Rikošeta Saše Mirkovića zbog objave na Tviteru i navodne “uvrede časti”.

Iako je javnost Srbije odavno upoznata sa svim sumnjivim aktivnostima Biljane Popović Ivković, ponajviše zahvaljujući pisanju Kurira, ona je ipak odlučila da pokuša da uguši nezavisnu produkciju Rikošet koja se bavi istraživanjem kriminala tako što će besmislenim i neosnovanim optužbama da zatrpa i eventualno možda da zastraši producenta Sašu Mirkovića.

Podsećamo, Kurir je u više navrata pisao o svim sumnjivim aktivnostima Biljane Popović Ivković ali bez efekta – ona je i dalje zaposlena u policiji!

  

Producent Rikošeta Saša Mirković izjavio je da je ovo “samo još jedan u nizu pritisaka koje aktuelni režim vrši na njega da bi se sprečio rad Rikošeta i premijerno emitovanje dugometražnog dokumentarnog filma “Ko je ubio Olivera?” koje je planirano iduće godine u Briselu”, na godišnjicu ubistva Olivera Ivanovića.

Mirković je poručio da rad Rikošeta na istraživanju organizovanog kriminala i kriminala uopšte ništa i niko neće moći da spreči.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: