Уто. јан 15th, 2019

KO JE RADOLJUPKA RADOSAVLJEVIĆ: Zbog nje će nam vaditi organe!

Dr. Radoljupka Radosavljević, direktorka Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova, uhapšena je u velikoj policijskoj akciji u svojoj kući u Boru.

Nakon što je privedena u tužilaštvo okrivljena Radoljupka Radosavljević, bivša direktorka Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova je i priznala da je izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja, nakon čega je sklopila sporazum sa tužilastvom da vrati Agenciji za akreditaciju zdravstvenih ustanova iznos od 1.200.000 dinara.

Gospođa Radosavljević uz to što mora da vrati opljačkani novac ne sme da ponovi ili izvrši novo krivično delo jer je u sporazumu navedena i uslovna osuda. Ukoliko izvrši novo krivično delo mora da odleži kaznu i za ovo delo koje je priznala.

Bivša direktorka je radila na poslovima koordinatora u Institutu Batut iako ima pravosnažnu presudu. Za sve vreme sin joj u Americi pohađa privatne škole koje koštaju enormno bogatstvo. (Izvor. Press Online)

ZAKON O OBAVEZNOM DONIRANjU ORGANA

Dr. Radoljupka Radosavljević je pravi pisac ZAKONA O OBAVEZNOM DONIRANjU ORGANA! Ona je kao direktor Uprave za biomedicinu taj zakon pripremila. Bila je kadar Mlađana Dinkića u (G17+) i preletela je u SNS.

Izvor: https://pravdaipravo.org/2018/10/28/zbog-nje-hoce-da-nam-vade-organe/

Šta mislite o ovome?

loading...

Politika

Vesti iz politike

Niš: Održan narodni protest “Za Niš bez straha” (Video)

U Nišu je večeras održan protest na Trgu kralja Milana pod nazivom “STOP TERORU-ZA NIŠ BEZ STRAHA#1od 5miliona”. Kako je najavljeno, na protestu će građani iskazati nezadovoljstvo, a organizovao ga je Pokret mladih “Za Niš bez straha”.

Translate »
%d bloggers like this: