Još jedna krivična prijava protiv Boška Ničića!

Predsednik pokreta “Cela Srbija” i potpredsednik Saveza pokreta “Čuvari Srbije” Saša Mirković podneo je krivičnu prijavu protiv dojučerašnjeg najvećeg Vučićevog protivnika u Timočkoj Krajini a sada tamošnjeg vođe Srpske napredne stranke, kontroverznog političara Boška Ničića zbog lažnog prijavljivanja i nanošenja materijalne i nematerijalne štete.

U krivičnoj prijavi, Mirković je otkrio pozadinu nameštene afere “Paketići” u kojoj je lažno optužen da je navodno oštetio grad Zaječar za 14 miliona dinara. Tu aferu, tvrdi Mirković,  “montirao” mu je Boško Ničić iz revanšističkih pobuda.

Mirković je u montiranom procesu koji je protiv njega vođen dokazao da je nevin i da nikakve zloupotrebe nije bilo u njegovom radu, kao i da nije bilo nikakve “afere” i sada traži pravdu na sudu protiv nalogodavca hajke na njega i na njegovu porodicu.

Saša Mirković takođe najavljuje i krivično gonjenje sudija i tužilaca koji su, po Ničićevom nalogu, učestvovali u harangi protiv njega.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Novi DOS: Velja Ilić, Stamatović, Tadić i Sergej idu na izbore bez Đilasa i Boška?!

Velja Ilić i Milan Stamatović već su počeli konsultacije sa Borisom Tadićem, Zoranom Živkovićem, Sergejem Trifunovićem i još nekim političkim činiocima oko formiranja novog DOS-a koji će pokušati da spasi šta se spasti može od loše vlasti i još gore opozicije okupljene u Đilasovom tzv. Savezu za Srbiju.

Translate »
%d bloggers like this: