Уто. јан 15th, 2019

Još jedna krivična prijava protiv Boška Ničića!

Predsednik pokreta “Cela Srbija” i potpredsednik Saveza pokreta “Čuvari Srbije” Saša Mirković podneo je krivičnu prijavu protiv dojučerašnjeg najvećeg Vučićevog protivnika u Timočkoj Krajini a sada tamošnjeg vođe Srpske napredne stranke, kontroverznog političara Boška Ničića zbog lažnog prijavljivanja i nanošenja materijalne i nematerijalne štete.

U krivičnoj prijavi, Mirković je otkrio pozadinu nameštene afere “Paketići” u kojoj je lažno optužen da je navodno oštetio grad Zaječar za 14 miliona dinara. Tu aferu, tvrdi Mirković,  “montirao” mu je Boško Ničić iz revanšističkih pobuda.

Mirković je u montiranom procesu koji je protiv njega vođen dokazao da je nevin i da nikakve zloupotrebe nije bilo u njegovom radu, kao i da nije bilo nikakve “afere” i sada traži pravdu na sudu protiv nalogodavca hajke na njega i na njegovu porodicu.

Saša Mirković takođe najavljuje i krivično gonjenje sudija i tužilaca koji su, po Ničićevom nalogu, učestvovali u harangi protiv njega.

Šta mislite o ovome?

loading...

Politika

Vesti iz politike

Niš: Održan narodni protest “Za Niš bez straha” (Video)

U Nišu je večeras održan protest na Trgu kralja Milana pod nazivom “STOP TERORU-ZA NIŠ BEZ STRAHA#1od 5miliona”. Kako je najavljeno, na protestu će građani iskazati nezadovoljstvo, a organizovao ga je Pokret mladih “Za Niš bez straha”.

Translate »
%d bloggers like this: