JELENA TRIVAN: Ljotićevci, nedićevci i partizani zajedno u opoziciji su propast!

– Ne postoje trenutne zvezde opozicije ili članovi rukovodstva Saveza za Srbiju, slovima i brojevima nijedan, koji je bio samo u jednoj stranci. Preletač je dakle onaj koji radi za državu, a nije onaj koji svake godine menja stranku i izda svakoga. Pa, dobro…

Nekadašnja uzdanica Demokratske stranke i njena portparolka koja je govorila da će “izbiti rat u Srbiji ako pobede SNS, Toma i Vučić” a sada direktorka “Službenog glasnika” i udarna pesnica aktuelnog režima Jelena Trivan, ocenila je da je sadašnji opozicioni sastav osuđen na propast , jer zajedno u koloni, kako je rekla, idu ljotićevci, nedićevci i patrizani


– U tom trenutku DS i SNS nisu delili zajednički politiku, ali je činjenica da danas SNS vodi politiku za koju se ja ideološki zalažem i tragično je da DS, kome sam pripadala, danas ne podržava dijalog sa Prišitnom, ne podržava otvoreno i jasno put ka EU. Izvinite, ali ja bih izdala sebe kada bih podržavala one kojima je vrhunac političkih dometa da premijerku zovu Pantela, homofobe i fašiste.

Upitana da prokomentariše to što su je nazivali preletačicom, Trivan kaže da je bila samo u jednoj stranci, ali da joj je jako zabavno što takvu vrstu kritika daju, kako kaže, ljudi kojima ne možete da na dve kucane strane ispišete u kojim su sve strankama bili.

– Ne postoje trenutne zvezde opozicije ili članovi rukovodstva Saveza za Srbiju, slovima i brojevima nijedan, koji je bio samo u jednoj stranci. Preletač je dakle onaj koji radi za državu, a nije onaj koji svake godine menja stranku i izda svakoga. Pa, dobro… – zaključila je Trivan.

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: