Izabrano novo rukovodstvo Čuvara Srbije

Povodom ostavke Jovane Stojković i izlaska njenog pokreta Živim za Srbiju iz koalicije, kao i pokreta Narodna inicijativa, preostale članice saveza pokreta Čuvara Srbije (14) održale su danas u 12.44 sati telefonsku sednicu na kojoj je izabrano novo rukovodstvo.

Vršilac dužnosti predsedavajuće do naredne izborne skupštine biće Maja Šoršorov ispred pokreta “za Južnu Srbiju” a novi potpredsednici koalicije biće Goran Marković ispred Pokreta za dijasporu i Nataša Tošić ispred svog pokreta.

Dosadašnji potpredsednik koalicije Saša Mirković, predsednik pokreta Cela Srbija, dao je ostavku na tu funkciju i ubuduće će biti samo član predsedništva ispred svog pokreta.

Novi član predsedništva je dr Andrija Bojić, delegiran ispred nove članice koalicije Saveza ekoloških organizacija Republike Srbije (SEKOS).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: