Honda stala uz Zvezdu

Košarkaški klub Crvena zvezda mts potpisao je ugovor o tehničkom sponzorstvu sa kompanijom „Honda” svojim dosadašnjim partnerom. Ugovor za tekuću sezonu 2016/17. potpisan je u Honda salonu u Beogradu.
Košarkaški lider na ovim prostorima u svim segmentima KK Crvena zvezda mts, svoje poverenje još jednom je poklonio svetski poznatom brendu Honda koji je sinonim za kvalitet i pouzdanost kada su automobili u pitanju.
Delta Automoto je još pre tri godine prepoznao sportske ambicije crveno-belih koji su u prethodnoj sezoni osvojili dva trofeja: šampionski prsten ABA lige i titulu šampiona Srbije i ušli u Top 8 fazu Evroliga takmičenja.
Uspehe su nastavili da ređaju i u novoj sezoni sa do sada ostvarene četiri pobede u najjačem i najvećem evropskom klupskom takmičenju.
Ključeve Honda CR-V modela preuzeli su prvotimci Ognjen Kuzmić, Čarls Dženkins i Nejt Volters, koji su direktorki kompanije Delta Automoto Aleksandri Đurđević uručili košarkašku loptu sa potpisima igrača.
Davor Ristović direktor KK Crvena zvezda koji je potpisao ugovor u ime crveno-belih, izrazio je zadovoljstvo nastavkom saradnje sa Hondom:
Veliko nam je zadovoljstvo što je tako poznata i velika kompanija prepoznala šta radimo i što podržava KK Crvena zvezda. Nadam se da ćemo se i u ovoj sezoni zajedno sa brendom Honda radovati novim pobedama i trofejima u sezoni koju smo uspešno započeli.
Pozdravljajući goste iz KK Crvena zvezda, direktorka Đurđević je poručila:
Verujemo da će snaga snova, koju sa sobom nosi brend Honda, tim Crvene zvezde odvesti do samog vrha srpskog, regionalnog i evropskog takmičenja.
Čarls Dženkins i u drugoj sezoni u crveno-belom dresu sa zadovoljstvom vozi model Honda CR-V:
Još prilikom prvog dolaska u Crvenu zvezdu vozio sam Hondin model CR-V, a u njemu ću rado uživati i ove sezone jer je vrlo udoban i pouzdan. Drago mi je što je Honda, inače veoma popularan brend i u SAD odakle dolazim, partner mog kluba već godinama. Ovo je za mene prirodna saradnja – uspešnih sa uspešnima.
Ugovor između KK Crvena zvezda mts i brenda “Honda” potpisan je do kraja ove sezone.
Izvor i foto

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: