Сре. јан 16th, 2019

Grocka: Uhapšeni odgovorni za paljenje kuće novinara Milana Jovanovića

Ministar policije Nebojša Stefanović saopštio je na vanrednoj konferenciji za novinare da je policija uhapsila nalogodavca i dve osobe koje su odgovorne za paljenje kuće novinara Milana Jovanovića iz Vrčina

Stefanović je, na konferenciji za štampu, rekao da je dva lica A.M. (1993) i B.S.C. (1981) za ovo krivično delo angažovao I.N. (1977) iz opštine Grocka.

– Osumnjičeni I. N. dao je novac A. M. za izvršenje ovog krivičnog dela. A.M. se zajedno sa prijateljicom B.S.C. odvezao do kuće novinara Jovanovića. A.M. je izašao iz vozila, razbio prozor ciglom i ubacio flašu sa benzinom. Nakon toga su pobegli – preneo je on.

Stefanović je kazao da je nakon dva dana A. M. dobio od I. N. dogovoreni novac.

– Policija je obezbedila potpuno priznanje za direktno izvršenje krivičnog dela. Istraga se nastavlja u pravcu drugih lica koja mogu biti povezana sa izvršenjem ovog krivičnog dela – rekao je ministar.

On je istakao da je policija pokalaza da dobro radi svoj posao, da može da istraži svako krivično delo i dođe do onih koji uznemiravaju naše društvo i čine krivična dela.

– Veoma nam je važno da građani vide da su sigurni, bezbedni i da nađemo i nalogodavce krivičnih dela – naglasio je Stefanović.

Šta mislite o ovome?

loading...

Politika

Vesti iz politike

Niš: Održan narodni protest “Za Niš bez straha” (Video)

U Nišu je večeras održan protest na Trgu kralja Milana pod nazivom “STOP TERORU-ZA NIŠ BEZ STRAHA#1od 5miliona”. Kako je najavljeno, na protestu će građani iskazati nezadovoljstvo, a organizovao ga je Pokret mladih “Za Niš bez straha”.

Translate »
%d bloggers like this: