Grbić ili Gajić, ko će biti novi predsednik Odbojkaškog saveza?

Odbojkaški savez Srbije će dobiti novog predsednika 27. novembra. Izborna trka je izuzetno zanimljiva, a kandidati su Vladimir Grbić, prvi potpredsednik saveza, i Zoran Gajić, proslavljeni trener.
Vladimir Grbić i Zoran Gajić, nekada zajedno u reprezentaciji kao selektor i igrač, sada su u trci za predsednika Odbojkaškog saveza Srbije.
VIDEO 
“Želim da dođem do svakog gradonačelnika da porazgovaram sa njim. Skrenem pažnju, stavim svoje ime i svoju reputaciju na raspolaganje da se na lokalu i šire nađu dodatni partneri, koji će pomoći klubovima koji su u najtežoj situaciji”, rekao je Vladimir Grbić.
“Mislim da se treba okrenuti integralnim delovima odbojkaške organizacije, koji su do sada bili veoma zapostavljeni. To su pre svega klubovi i regioni, gde nije bila dovoljno obraćana pažnja od centrale, od Odbojkaškog saveza”, rekao je Zoran Gajić.
Zoran Gajić je jedan od naših najboljih odbojkaških stručnjaka, reprezentaciju je doveo do olimpijskog i evropskog zlata, a poslednjih nekoliko sezona sa uspehom radi u Azerbejdžanu. Vladimir Grbić je jedan od naših najboljih odbojkaša svih vremena, član je kuće slavnih, a poslednjih godina obavlja funkciju podpredsednika odbojkaškog saveza Srbije.
“Ono što je veoma važno je da smo našli sponzora za Superligu, odnosno za prvu ligu. Tako da će ono što je bilo do sada sa predhodnim sponzorom, biti isto, možda čak i bolje”, zaključio je Grbić.
“Nije problem samo u novcu,nego i u transferu znanja i u transferu pomoći, pre svega stručne, i tim klubovima i regionima”, dodao je Gajić.
Grbić je za ove izbore dobio podršku Boričića. Gajića je podržalo sedam članova zlatne olimpijske generacije iz Sidneja, ali će o konačnom izboru odlučivati 50 delegata na Skupštini 27. novembra.
Izvor

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: