FUTSAL: Pravnicima zlato na Svetskom kupu u Pragu!

U konkurenciji ekipa iz 26 država, iz Evrope, Azije i Afrike, u finalu je savladana reprezentacija Libana
Univerzitetska futsal reprezentacija Pravnog fakulteta u Beogradu osvajač je Svetskog kupa u Pragu
U konkurenciji ekipa iz 26 država, iz Evrope, Azije i Afrike, u finalu je savladana reprezentacija Libana. Na putu do trona pravnici su pobedili timove iz Alžira, Hrvatske, Nemačke, Rumunije, Turske i Slovenije.
Osvajanjem zlata načinjen je istorijski uspeh univerzitetskog futsala Pravnog fakulteta: prvi put u istoriji ostvaren je direktan plasman na Mediteranske univerzitetske sportske igre u Bejrutu, u martu 2017.
Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu je, ujedno, jedina selekcija beogradskog Univerziteta koja je uspela da objedini evropski (osvojen proletos u Milanu) i svetski kup.
Univerzitetsku selekciju Pravnog fakulteta činili su: Nikola Ristanović, Filip Minić, Strahinja Petrov, Lazar Simić, Nikola Atanasković, Nikola Vićić, Srđan Brkić, Jovan Ristanović, Milan Cvejić i Rastko Manić.
Trener ekipe je Ivan Nikitović, selektor profesor Vladimir Vuletić, potpredsednik FK Partizan.
Izvor i foto

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: