FUTSAL: Pravnicima zlato na Svetskom kupu u Pragu!

U konkurenciji ekipa iz 26 država, iz Evrope, Azije i Afrike, u finalu je savladana reprezentacija Libana
Univerzitetska futsal reprezentacija Pravnog fakulteta u Beogradu osvajač je Svetskog kupa u Pragu
U konkurenciji ekipa iz 26 država, iz Evrope, Azije i Afrike, u finalu je savladana reprezentacija Libana. Na putu do trona pravnici su pobedili timove iz Alžira, Hrvatske, Nemačke, Rumunije, Turske i Slovenije.
Osvajanjem zlata načinjen je istorijski uspeh univerzitetskog futsala Pravnog fakulteta: prvi put u istoriji ostvaren je direktan plasman na Mediteranske univerzitetske sportske igre u Bejrutu, u martu 2017.
Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu je, ujedno, jedina selekcija beogradskog Univerziteta koja je uspela da objedini evropski (osvojen proletos u Milanu) i svetski kup.
Univerzitetsku selekciju Pravnog fakulteta činili su: Nikola Ristanović, Filip Minić, Strahinja Petrov, Lazar Simić, Nikola Atanasković, Nikola Vićić, Srđan Brkić, Jovan Ristanović, Milan Cvejić i Rastko Manić.
Trener ekipe je Ivan Nikitović, selektor profesor Vladimir Vuletić, potpredsednik FK Partizan.
Izvor i foto

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: