FSS: Odlaganje Skupštine OKS dokaz da smo u pravu

BEOGRAD – Fudbalski savez Srbije (FSS) saopstio je danas da je odlaganje, odnosno, neodržavanje Izborne skupštine Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) očigledna potvrda opravdanostiinicijative FSS za promenu Statuta i fer izbore.
“Zahvaljujemo se svim sportskim savezima koji su nas podržali u nameri da se obezbede fer i pošteni uslovi za izbor novog predsednika OKS. Ujedno ih pozivamo na dijalog u cilju prevazilaženja nastale situacije i zakazivanja nove sednice na kojoj će biti donete izmene i dopune Statuta OKS koje će omogućiti poštenu izbornu utakmicu”, navodi se u saopštenju FSS.
Izborna skupština OKS zakazana za danas nije održana zbog nedostatka kvoruma, pošto se na sednici pojavilo samo 14 od 65 delegata.
Izvor i foto

Podeli ovo:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Next Post

SK predlozi za klađenje

Чет дец 29 , 2016
Na ovoj strani pokušaćemo svakodnevno da iz prepune kladioničarske liste dajemo po nekoliko predloga za koje mislimo da imaju najveće šanse za „prolaz“. Predlozi za klađenje koji se nalaze na ovoj strani nalaze se i na našim tiketima, tako da će nama biti najviše žao ukoliko ne prođu :). 29/12/16 20:45 […]
Translate »