Evo šta Hrvati misle o Ivani Španović!

Najbolju srpsku atletičarku obožavaju i u komšiluku
Ivana Španović je jedna od najlepših atletičarki i sportistkinja sveta. Omiljena je na svim kontinentima i gde god se pojavi privlači ogromnu pažnju. Vole je i ljudi iz Hrvatske, gde je tokom sezone nastupala na mitingu u Zagrebu.
Tamo je oborila rekord mitinga, a posebno upečatljiv bio je komentar hrvatskog komentatora kada je trijumfovala, kada je biranim rečima pričao o najboljoj srpskoj atletičarki.
Sada je Indeks napravio anketu, gde se biralo ko je najlepša atletičarka i trijumfovala je upravo Ivana Španović u konkurenciji seksi Portugalke, Patrisije Mamone. Srpkinja je odnela tesnu pobedu po broju glasova, a ovaj hrvatski portal u naslovu ističe da one podižu gledanost skoka udalj i atletike.
Pogledajte i snimke kojima su poredili Ivanu i Patrisiju:
VIDEO1
VIDEO2
Izvor i foto

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: