Evo šta Hrvati misle o Ivani Španović!

Najbolju srpsku atletičarku obožavaju i u komšiluku
Ivana Španović je jedna od najlepših atletičarki i sportistkinja sveta. Omiljena je na svim kontinentima i gde god se pojavi privlači ogromnu pažnju. Vole je i ljudi iz Hrvatske, gde je tokom sezone nastupala na mitingu u Zagrebu.
Tamo je oborila rekord mitinga, a posebno upečatljiv bio je komentar hrvatskog komentatora kada je trijumfovala, kada je biranim rečima pričao o najboljoj srpskoj atletičarki.
Sada je Indeks napravio anketu, gde se biralo ko je najlepša atletičarka i trijumfovala je upravo Ivana Španović u konkurenciji seksi Portugalke, Patrisije Mamone. Srpkinja je odnela tesnu pobedu po broju glasova, a ovaj hrvatski portal u naslovu ističe da one podižu gledanost skoka udalj i atletike.
Pogledajte i snimke kojima su poredili Ivanu i Patrisiju:
VIDEO1
VIDEO2
Izvor i foto

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: