EMOTIVAN GOVOR Uplakani Ronaldo otvorio dušu (VIDEO)

Kristijana Ronalda doživljavaju kao arogantnu i bahatu osobu. U tome možda i ima istine, ali Portugalac je letos pokazao i svoju drugu stranu.
Ronaldo je oveg leta ostvario san i konačno osvojio trofej sa reprezentacijom, nakon čega je u svlačionici održao govor.
On se zahvalio svima koji su omogućili da se Portugalija popne na krov Evrope.
Potez pravog vođe.
Voleo bih da se zahvalim ovom čoveku“, rekao je pokazujući na selektora Fernanda Santosa.
Prvo njemu jer bez njega ovo ne bi bilo moguće. Zatim svim igračima i stručnom štabu. Niko nije verovao u Portugal, ali mi smo uspeli. Svi mi! Ovo mi je jedan od najsrećnijih dana u životu.
Zaboravite pojedinačne nagrade, Ligu šampiona i ostalo… Ovo ovde je najsrećniji trenutak mog života. Plakao sam tri ili četiri puta i brat me stalno smiruje. Kunem vam se životom svog sina da sam neopisivo srećan, kažem vam to iz dubine duše. Mogu to ponoviti 100 puta. Ovo je pehar koji je nedostajao. Hvala vam svima.
Zaslužili smo ovo, ušli smo u istoriju Portugala. Prvi smo kome je ovo uspelo“, rekao je Ronaldo kroz suze.
POGLEDAJ VIDEO
Izvor i foto

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: