EMOTIVAN GOVOR Uplakani Ronaldo otvorio dušu (VIDEO)

Kristijana Ronalda doživljavaju kao arogantnu i bahatu osobu. U tome možda i ima istine, ali Portugalac je letos pokazao i svoju drugu stranu.
Ronaldo je oveg leta ostvario san i konačno osvojio trofej sa reprezentacijom, nakon čega je u svlačionici održao govor.
On se zahvalio svima koji su omogućili da se Portugalija popne na krov Evrope.
Potez pravog vođe.
Voleo bih da se zahvalim ovom čoveku“, rekao je pokazujući na selektora Fernanda Santosa.
Prvo njemu jer bez njega ovo ne bi bilo moguće. Zatim svim igračima i stručnom štabu. Niko nije verovao u Portugal, ali mi smo uspeli. Svi mi! Ovo mi je jedan od najsrećnijih dana u životu.
Zaboravite pojedinačne nagrade, Ligu šampiona i ostalo… Ovo ovde je najsrećniji trenutak mog života. Plakao sam tri ili četiri puta i brat me stalno smiruje. Kunem vam se životom svog sina da sam neopisivo srećan, kažem vam to iz dubine duše. Mogu to ponoviti 100 puta. Ovo je pehar koji je nedostajao. Hvala vam svima.
Zaslužili smo ovo, ušli smo u istoriju Portugala. Prvi smo kome je ovo uspelo“, rekao je Ronaldo kroz suze.
POGLEDAJ VIDEO
Izvor i foto

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: