Đurković izabran za predsednika Takmičarske komisije EHF

BEČ – Predsednik Rukometnog saveza Srbije (RSS) Božidar Đurković izabran je danas za predsednika Takmičarske komisije Evropske rukometne Federacije (EHF) na Kongresu u Beču.
Na jednu od najviših funkcija u svetu rukometa koja znači i mesto u Izvršnom odboru EHF Đurković je izabran kao jedini kandidat, s obzirom da se uoči glasanja iz trke povukao jedini protivkandidat Slovak Erno Kelečnji.
Ovo je velika čast za mene, a još više za srpski rukomet. Zahvaljujem se svima koji su bili uz mene i pružali mi podršku”, preneo je sajt RSS Đurkovićevu izjavu.
Na funkciju predsednika EHF izabran je dugogodišnji generalni sekretar Austrijanac Mihael Viderer, dok je novi potpredsednik postao Crnogorac Predrag Bošković.
Foto Tanjug/ J.Pap, ilustracija
Izvor i foto

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: