Crveno-beli bez kapitena u Istanbulu i Ljubljani

Luka Mitrović moraće da propusti najmanje naredne dve utakmice crveno-belih ali, srećom, nije ozbiljno povređen.
Uhvatili su se za glavu svi u Crvenoj zvezdi i njeni navijači, kada je sredinom treće četvrtine utakmice protiv Karpoš Sokolija u 10. kolu ABA lige (91:70), kapiten Luka Mitrović iznenada prekinuo igru i “odskakutao” sa terena, držeći se za desnu nogu.
Jasno je bilo da se radi o povredi, ali srećom, nije u pitanju koleno, sa kojim je Mitrović već imao problema, već list.
“Odmah po završetku meča, lekarski tim crveno-belih obavio je sve neophodne preglede i dijagnostiku povrede Luke Mitrovića koja je, na sreću, lakše prirode. Kapiten crveno-belih je doživeo istegnuće mišića i preporučeno mu je mirovanje u periodu od sedam do 10 dana, nakon čega će se vratiti punom trenažnom procesu i radu sa ekipom”, saopštili su crveno-beli.
Dakle, Zvezda će morati bez kapitena u Istanbul, na evroligaški duel sa Efesom, a moguće je da Mitrović propusti i meč sa Olimpijom u Ljubljani, 28. novembra. Posle toga, trebalo bi ga očekivati na terenu…
Izvor i foto

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: