CRVENA ZVEZDA – MLADOST (20.30, ARENA 1): Proba šampiona za Pariz

Fudbaleri Crvene zvezde, lideri Superlige, dočekuju Mladost iz Lučana u 10. kolu domaćeg šampionata (20.30, Arena 1)

Duel sa Lučancima dolazi pet dana uoči gostovanja Pariz Sen Žermenu u 2. kolu Lige šampiona, ali trener crveno-belih Vladan Milojević tvrdi da njegovi igrači neće biti u mislima već na “Parku prinčeva”.

– Ne možemo da mislimo na PSŽ, potiskujemo to. Igrači dobro znaju da nam je prvenstvo apsolutni prioritet i to stalno potenciramo kroz razgovore i psihološku pripremu. Jako nam je bitan duel sa Mladosti, a nemamo ni mnogo vremena onda posle da razmišljamo o Pariz Sen Žermenu. Nije dobro preskakati korake, jer onda ne radite stvari kako bi trebalo i zato pozivam navijače na “Marakanu”, da nas podrže u što većem broju – rekao je trener Zvezde Vladan Milojević uoči utakmice.

Zvezda posle pobede nad Napretkom ima pet bodova više u odnosu na najbliže pratioce Partizan i Radnički.

Gosti, međutim, poručuju da ne dolaze sa istaknutom zastavom, iako ih čeka učesnik Lige šampiona na terenu.

– Bio bih isuviše ambiciozan kada bih rekao da očekujem uspeh mog tima, ali i pored saznanja da je domaćin bliži trijumfu, mi smo u više navrata pokazali da nije lako nadigrati i poraziti Mladost – poručio je Aleksandar Pejović, fudbaler lučanskog tima

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: