Borković kreće sa pete pozicije u Makau

MAKAO – Srpski automobilista Dušan Borković zauzeo je peto mesto u kvalifikacijama u Makau na poslednjem trkačkom vikendu u TCR sezoni.
Vozač NIS Petrol by B rejsing tima osvojio je novi bod na jednoj od najstarijih i najzahtevnijih uličnih trka na svetu.
Borković se pred poslednje dve trke u sezoni u generalnom plasmanu nalazi na sedmom mestu sa 162 boda.
“Ovo su sigurno najčudnije kvalifikacije koje sam ikada vozio, ali sam zaista zadovoljan. S obzirom da sam prvi put u Makau, mogu da kažem da sam se snašao mnogo bolje nego što sam mislio. Po ovoj stazi se do pred sam početak vikenda odvija gradski saobraćaj, a kiša koja je pala asfalt je učinila samo klizavijim. Očekuju me veoma teške trke, pogotovo što prognoza najavljuje kišu i za drugu trku, ali sam pun optimizma. Cilj mi je da završim obe trke, ali i da poboljšam generalni plasman, kako bih se što bolje “naoštrio” za sledeću sezonu”, rekao je Borković.
Trke će se sutra voziti u ranim jutarnjim časovima po našem vremenu, od tri sata je prva, a druga od 4:15.
Foto Tanjug/ D.Peternek, arhiva
Izvor i foto

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: