Boks na B92: Hukić brani titulu

Nemački bokser poreklom iz Srbije Marko Huk (Muamer Hukić) braniće u subotu u Hanoveru titulu prvaka sveta u kruzer kategoriji, uz prenos na TV B92 od 23h.
Hukićev izazivač je aktuelni prvak Evrope Dimitri Kušer, 32-godišnji Ukrajinac koji u 26 profesionalnih borbi ima 24 pobede, 18 nokautom.
Kušer je titulu prvaka Evrope osvojio nokautom u prvoj rundi protiv Britanca Enca Makarinelijaa do borbe sa Hukićem je došao zahvaljujući otkazivanju meča sa Ovila Mekenzijem, koji je bio zakazan za 24. septembar.
Iskreno, mislim da je Kučer mnogo snažniji protivnik nego Mekenzi. U sjajnom stilu je pobedio Enca Makarinelija i postao šampion Evrope. Snažan je, može da okonča borbu jednim udarcem. Ali veći izazov je i veća motivacija za mene. Srećan sam što ću ući u ring samo osam nedelja nakon otkazane borbe, bio sam u savršenoj formi i takav ću biti i protiv Kučera“, rekao je nedavno Hukić.
Momak sa Sjenice ima 32 godine, u karijeri ima 43 profi borbe u kojima je ostvario 39 pobeda, 27 nokautom. U Hanoveru će da brani IBO pojas.
Izvor i foto

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: